Комунальний заклад ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ Губиниської селищної ради Новомосковського району, Дніпропетровської області

запам'ятати

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки новорічно-різдвяних композицій “Новорічна композиція”

8 лист. 2019
Для участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-виставки новорічно-різдвяних композицій “Новорічна композиція” центром позашкільної освіти було надано 10 робіт в номінації: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина чи колаж, новорічний подарунок.

На обласному  етапі журі відзначило рівень робіт у номінаціях:

“Стилізована ялинка”:

ІІ місто – Ситник Карина, учениця комунального  закладу освіти “Миколаївське навчально-виховне об'єднання “Заклад  загальної середньої освіти - заклад дошкільної освіти” (опорний заклад);

ІІ місто – Смага Вікторія, Комунальний заклад “Новостепанівський навчально-виховний комплекс “Школа-дошкільний заклад”.

“Новорічний вінок”.

І місто – Кулик Анастасія, Гурток  КЗПО  “ЦПО”   на базі комунального закладу “Гнатівський навчально-виховний комплекс   “Школа І-ІІ ступенів – дошкільний заклад”.

“Новорічний букет”:

ІІ місто – Іванова Марія,  вихованка  гуртка комунального закладу позашкільної освіти  “Центр позашкільної освіти”   на базі комунального  закладу “Губиниський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 (опорний заклад)”.

“Сюжетна композиція”:

І місто – Шаповал Вероніка, учениця комунального закладу “Новостепанівський навчально-виховний комплекс “Школа-дошкільний заклад” ;

ІІ місто – Шкурко Діана, гурток КЗПО “ЦПО”  на базі Попасненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

“Новорічна картина”:

ІІ місто – Кондратенко Поліна, вихованка  гуртка комунального закладу позашкільної освіти  “Центр позашкільної освіти”.

“Подарунок”:

ІІ місто –  Поривай Павло, учень комунального  закладу освіти “Миколаївське навчально-виховне об'єднання “Заклад  загальної середньої освіти - заклад дошкільної освіти” (опорний заклад).